Glasvezel voor de hele gemeente Eemsdelta!

Alle adressen in de gemeente Eemsdelta, zowel de kernen als het buitengebied, worden de komende anderhalf jaar aangesloten op een glasvezelnetwerk van topkwaliteit! Het bedrijf ViberQ begint binnenkort met de aanleg en krijgt daarbij volop medewerking van de gemeente Eemsdelta. TriNed zal zijn diensten hierover gaan leveren en kun jij kiezen voor internet, televisie en telefonie van TriNed.

Beter voor het milieu

Glasvezel kost 60% minder energie dan het huidige netwerk. De gebruikte glasvezelkabels kunnen niet uitzetten, oxideren en gaan langer mee.

Volop vrijheid en keuze

Wij bieden jou optimale keuzevrijheid. Je sluit een jaarcontract voor de basisverbinding met 500Mbps internet up- en downloadsnelheid af vanaf €46,- per maand. Wil je tijdelijk een extra sportzender? Geen probleem! Het familiepakket proberen? Nog sneller internet? Prima! Buiten de basisverbinding van 500Mbps internet kun je namelijk alle extra diensten maandelijks aan- en uitzetten.

Overstappen? Geen gedoe!

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Weet je niet zeker of jouw huidige aanbieder hierbij hoort, klik dan hier.

Gratis TriNed monteur

Geen doe-het-zelf pakketten met de service van TriNed. De monteur komt namelijk altijd bij je langs om de diensten aan te sluiten. Met deze gratis binnenhuisinstallatie van 60 minuten ben je ervan verzekerd dat de monteur pas weggaat als het echt werkt.

Laat je informeren en stap over

Ben jij benieuwd naar onze diensten? Heb je vragen of wil je je aanmelden? Kom dan gerust even langs bij OK-tronics. We hebben alle kennis in huis en kunnen samen met jou naar jouw persoonlijke situatie kijken en jou adviseren welk pakket het beste bij jou past. Sluit jouw contract af bij OK-tronics en krijg een gratis energiebesparende LEDlampen set of een WIFI smartplug.

Meld je nu aan en kijk 12 maanden gratis naar ESPN Compleet of krijg het Familiepakket voor €5,- i.p.v. €15,-

Contact

onze winkel

Stationsstraat 26

9901 BM Appingedam

neem contact op

Tel.: 0596 51 63 37
Email : info@ok-tronics.nl

openingstijden

DIN-VRI   10:00 – 18:00

ZAT           10:00 – 17:00